maanantai 11. maaliskuuta 2013

Tiedote talviulkoilupäivästä



TIEDOTE KOTEIHIN                                                                                                                                  

Koulumme oppilaskunta järjestää talviulkoilupäivän torstaina 14.3.2013 Rantakylässä
Retken ja ennen kaikkea rahoituksen järjestäminen on oppilaskunnalle vuosittain iso ponnistus. Jotta voisimme muodostaa perinteen tällaisesta koko koulun talviulkoilupäivästä, oppilaskunta toivookin, että huoltajat mahdollisuuksiensa mukaan tukisivat oppilaskunnan toimintaa rahallisesti. Linja-autokyyti maksaa 1 €/oppilas. Kyytimaksun maksaminen on täysin vapaaehtoista. Kaikki osallistuvat talviulkoilupäivään joka tapauksessa. Jokainen euro on arvokas. Mahdolliset lahjoitukset pyydetään osoittamaan Lumijoen peruskoulun oppilaskunnan tilille(viesti: talviulkoilupäivä, tilinumero: FI83 5741 1920 0108 82) tai tuomalla suoraan omalle opettajalle.
Koulupäivä on klo 8 – 12. Kuljetukset koululta Rantakylään lähtevät porrastetusti. Rantakylässä voi paistaa koulun tarjoaman makkaran lisukkeenaan pillimehu. Koululle palattuamme ruokailemme ja pidämme Kiva-tunnin.
Rantakylässä voi laskea mäkeä valitsemallaan välineellä. Ne, jotka haluavat hiihtää, ilmoittavat siitä etukäteen omalle opettajalle. Laskettelu- ja lautailuhommiin on oltava kypärä mukana.
Huolehtikaa mukaan lämmin ulkoiluvarustus!!!



Mukavaa ulkoilupäivää!

Terveisin Tiina ja Pirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti