torstai 17. tammikuuta 2013

Tammikuun tiedote


Tiedote 17.1.2013
Hei !
Koulu on alkanut virkeissä merkeissä. Tässä asioita muistettavaksi sinne kotiin.
-Liikuntatunnilla on luistelua. Oppilas tarvitsee luistimet, kypärän ja lämpimän vaatetuksen. Jos pakkasta on liikaa, tarjolla on sisäliikuntaa. Sisäliikuntaan tarvitaan sisäliikuntavaatteet sekä pyyhe.
- Tukiopetustunteja pidämme tiistaisin kl. 13-14 /Pirkko ja perjantaisin kl. 8-9 / Tiina. Marjut-opettaja pitää englannin tukiopetuksia keskiviikkoisin kl. 14-15.
- Blogiimme oppilaat alkavat kirjoittaa päiväkirjaa, jota te vanhemmat voitte käydä lukemassa. Osoite on edelleen:  http://nelosluokantouhut.blogspot.fi/
- Luokassamme kävi tällä viikolla vierailulla koulupoliisi Jarkko Kähkönen. Hän piti laillisuuskasvatustunnin. Keskustelkaa kotona, aihe on hyvä ja tärkeä. Esimerkiksi lasten korvausvelvollisuudesta vahingon sattuessa puhuttiin ihan esimerkkien avulla.
- Lauantaikoulupäivä on tulossa  23.2. Oppilaat työskentelevät tuolloin työpajoissa yläluokkien opettajien kanssa ja aiheena on kansainvälisyyskasvatus. Luokanopettajat tarjoavat vanhempainvartteja. Ohjeet aikojen varaamiseen annamme lähempänä tuota ajankohtaa. Lasten koulupäivä on kl. 9-12.
Terveisin
Tiina ja Pirkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti