torstai 31. tammikuuta 2013

Helmikuun tiedote 2013


Helmikuun 2013 tiedote
Hei!
Terveisiä täältä hiirenhiljaisesta luokasta. Oppilaat tekevät ahkerasti töitä ja opiskelu maistuu. Tässäpä muistettavaa helmikuusta:
·         Ensi viikolla on luonnontiedon koe 5.2. ja torstaina 7.2. on äidinkielen koe sanaluokista.
·         Hiihtohommat aloitetaan myös viikolla 6, joten varusteet on hyvä katsella jo valmiiksi.
·         Keskiviikkona 13.2. koulu loppuu kaikilla kl. 13.00 henkilöstökokouksen vuoksi.
·         Lauantaityöpäivä on 23.2. Oppilailla on koulua kl. 9-12. Te voitte varata vanhempainvartteja kalenterista, jonka avaamme ensi viikolla. Ohjeet tulevat tuolloin.
·         Hiihtokilpailut pidetään 27.2. Ohjeet tulevat lähempänä kisaa.
·         Hiihtolomaa vietetään viikolla 10.
·         Tukiopetusta on tarjolla tiistaina kl. 13-14/Pirkko, perjantaina kl. 8-9/Tiina ja keskiviikkona kl. 14-15/englannin tukiopetus/Marjut.

Iloisena ahkerasta luokastaan
Tiina ja Pirkko

maanantai 28. tammikuuta 2013

Koulu alkaa

 Kyllähän se koulu alkoi jo monta viikkoa sitten. Tässä olemme aloitustunnelmissa siirtämässä pulpetteja uuteen järjestykseen ja uusiin ryhmiin. Aina yhtä jännää ja sekamelskaa alussa.


 Tässä on jäisissä maisemissa sulassa sovussa niin pingviinit kuin lämpimät lapasetkin.





Kuka tunnistaa oman kuvansa. Tulihan kerralla väriä luokkaan.

torstai 17. tammikuuta 2013

Tammikuun tiedote


Tiedote 17.1.2013
Hei !
Koulu on alkanut virkeissä merkeissä. Tässä asioita muistettavaksi sinne kotiin.
-Liikuntatunnilla on luistelua. Oppilas tarvitsee luistimet, kypärän ja lämpimän vaatetuksen. Jos pakkasta on liikaa, tarjolla on sisäliikuntaa. Sisäliikuntaan tarvitaan sisäliikuntavaatteet sekä pyyhe.
- Tukiopetustunteja pidämme tiistaisin kl. 13-14 /Pirkko ja perjantaisin kl. 8-9 / Tiina. Marjut-opettaja pitää englannin tukiopetuksia keskiviikkoisin kl. 14-15.
- Blogiimme oppilaat alkavat kirjoittaa päiväkirjaa, jota te vanhemmat voitte käydä lukemassa. Osoite on edelleen:  http://nelosluokantouhut.blogspot.fi/
- Luokassamme kävi tällä viikolla vierailulla koulupoliisi Jarkko Kähkönen. Hän piti laillisuuskasvatustunnin. Keskustelkaa kotona, aihe on hyvä ja tärkeä. Esimerkiksi lasten korvausvelvollisuudesta vahingon sattuessa puhuttiin ihan esimerkkien avulla.
- Lauantaikoulupäivä on tulossa  23.2. Oppilaat työskentelevät tuolloin työpajoissa yläluokkien opettajien kanssa ja aiheena on kansainvälisyyskasvatus. Luokanopettajat tarjoavat vanhempainvartteja. Ohjeet aikojen varaamiseen annamme lähempänä tuota ajankohtaa. Lasten koulupäivä on kl. 9-12.
Terveisin
Tiina ja Pirkko