maanantai 10. syyskuuta 2012

Urheilukilpailut 2012

 Allekirjoittanut majaili kilpailujen aikana kotona pahan flunssan kourissa, mutta onneksi lapsosilla oli kamera mukana ja ohjeena nappailla salakuvia luokkani oppilaista. Tässä taidetaan tuumata, että mille alettaisiin.

 Muistakaa sitte juossa täysillä. Valmiit....
 Söpöjä urheilijattaria valmiina, hep.

 Siirrytään seuraavalle suorituspaikalle. Miten sulla meni se juoksu?
 Kuka hyppää korkeimmalle ja yhtä jännittää tämä ihan tosissaan. :)

 Ja tämä nuori mies hyppääkin pitkälle, ei epäilystäkään.
 Lisää tyylinäytteitä pojilta. Olisinpa saanut olla mukana.

 Voittajien on helppo hymyillä... jos ei aurinko paista silimään.
 Nää vesselit pärjäsivät huhujen mukaan pallonheitossa.
 Kattokaa nyt mitä sankareita!


maanantai 3. syyskuuta 2012

Retki Liminganlahden luontokeskukseen osa 1

 Onneksi aurinko lesotti taivalta, kun koitti retkipäivä Liminganlahdelle. Ajelimme muutaman kilometrin matkan ja saavuimme pienen loppukirin siivittäminä hienon luontokeskuksen pihaan. Lähdimme luokittain tutkimaan aluetta ja a-luokka lähti lintutornille ja b-luokka jäi tutustumaan luontokeskuksen sisätiloihin. Olli-opas jakoi kaikille kiikarit ja otti vielä kaukoputkenkin mukaansa. Yläkuvassa näkyy merenrantaa, jossa lauma lehmiä oli laiduntamassa. Kuvat saa kilkkaamalla suuremmaksi.
 Onko tuolla merihanahia? Minne se ruskosuohaukka meni? Missä?! Kiinnostavaa ja mieleenjäävää oppimista oli tarjolla ihan varmasti.
 Mitä varten tuo sorsa on menny noitten lehmien luo? Eikö se pelekää sitä? Näkkyykö se ruskosuohaukka tuolla. Hei niitä on nyt kaks!
 Tornille näkyi mainiosti Lumijoen kirkon kellotapuli. Oispa meillä ollut siivet...
 Tässä olemme palanneet tutustumaan luontokeskuksen sisätilan näyttelyyn, joka olikin tosi hieno. Menkää kaikki muutkin ihastelemaan. Kuvat ja kerronta tulee kahdessa osassa, koska nämä kuvat näppäsin omalla kännykällä ja Tiina otti kuvat aikuisten oikeasti kameralla. Meillä oli hieno retki ja seura ihan valioluokkaa.


sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tiivis tunnelma, hyvä työskentelyfiilis

 Tässä kuvia viime viikon ympäristötiedon tunnilta. Luokassa on melko tiivis tunnelma, mutta kaikki tekevät töitä ja onpa meillä tosi kivaa. Luokkamme oppilaat ovat makeita tyyppejä ihan kaikki.

 Kaveria autetaan aina. :)
Ja seuraavaksi minä teen tämän tehtävämonisteen...

Ensimmäinen kouluviikko

 Ensimmäinen kouluviikko oli tietysti, kuinkas muutenkaan, helteinen. Meidän oli ihan pakko mennä koko porukalla uimaan. Onneksi kylällä on mukava uimapaikka. Voi sen kouluvuoden näinkin aloittaa. :)
 Pojat olivat muistaneet ottaa herkkuja mukaan.
 Tytöillä oli ihan omat jutut.
Eräs mukava poika sai illalla mutakylvyn.