keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Yökoulu lähenee

Tässä olemme aloittamassa yökoulua viime keväänä. Ilta oli iloinen ja aika pitkään valvottiin. Pian koittaa jälleen uusi yökoulu...Sitä odotellessa. :)

Tiedote vanhemmille marraskuusta

Tiedote marraskuu 2012

Hei kotiväki!

Ensimmäiset lumet on jo nähty ja luokan lumentuloveikkaajavoittajat juhlittu. Lumi aiheuttaa myös erinäisiä vesilammikoita sisätiloihin, joten laittakaapa lasten mukaan sisäkengät, jotta sukat pysyisivät vähän kuivempina. Yhtään ei haittaa, vaikka lapsilla olisi varasukat. Toinen tärkeä muistettava asia olisi se, että ilmoitatte, jos lapsenne on pois koulusta. Sähköposti, Wilma tai puhelin vastaanottaa mieluusti ilmoituksenne.

Tiistaina harjoittelimme koulun tiloista poistumista ja harjoitus sujui mallikkaasti. Koko koulu oli tyhjennetty oppilaista alle kolmen minuutin. Poikkeuksellisesti laitoimme kaikki kengät jalkaan ennen ulos menoa, joten oikeassa tilanteessa olisimme olleet hurjasti nopeampia. :)

Matematiikassa on verrattain vaikea aihe menossa, joten läksyt on hyvä tehdä huolellisesti. Lisätukea meiltä saa tukiopetuksen muodossa. Tiina-opettaja pitää tukiopetustunnin perjantaisin kl. 8-9 ja Pirkon tukiopetus on tiistaina 13-14. Toki kotona voitte harjoitella yhdessä jakokulmalaskuja myös. Ympäristöopissa on mietitty terveellistä elämäntapaa ja tämän jälkeen aloitamme Pohjoismaihin tutustumisen. Äidinkielen koe on ensi viikolla torstaina 8.11. Koe on merkitty Wilmaan ja kalenteriin. Aiheena ovat yhdyssanat ja vokaalit sekä konsonantit. Huomatkaa, että Wilman kautta tulevat myös tiedotteemme ja viestit teille vanhemmille. Wilmassa oleva ominaisuus, jossa kaikki lapset saadaan saman tunnuksen alle, toimii nyt. Muistutamme, että Wilma-tunnukset ovat vain ja ainoastaan vanhempien käyttöön. Koulun henkilökunta viestiessään luonnollisesti olettaa, että lapset eivät käytä Wilmaa.

Vanhempainvartteja voitte varata, jos tunnette tarvetta keskustella lapsenne koulunkäynnistä. Ottakaa yhteyttä meihin, jotta voimme varata sopivan ajan. Kiva-tunnit aloitimme ennen syyslomaa. Tunneilla keskustellaan hyvästä kaveruudesta ja sellaisesta koulusta, jossa kaikilla on hyvä olla.

Yökoulua on 22.11. josta seuraa se, että seuraava perjantai 23.11. on vapaata. Torstaipäivä on koulua normaalisti. Illalla tulemme koululle jatkamaan yökoulun merkeissä. Laitamme tuosta ilotapahtumasta tarkempaa tietoa myöhemmin.

Luokkamme ovat esiintymisvuorossa koulun itsenäisyysjuhlassa, jota vietämme normaalia juhlavammissa merkeissä Suomen 95-vuotispäivän kunniaksi. Ohjelmanumeron sisältö on jo suunniteltu ja harjoittelu aloitetaan lähiaikoina. Juhlaa vietetään kutsuvieraiden ja koulun väen kesken. Toivomme, että katsotte lapsille juhlaan juhlan arvoon sopivat vaatteet.

Lumiterveisin
Tiina ja Pirkko

tiistai 9. lokakuuta 2012

Lauantaityöpäivä

                                                      Uusi hiekka tuli heti käyttöön.




                                                                Hiekkaista puuhaa.
                                                              Kiipeilemisen maailmanmestari.
                                                       Keihästä teippaamassa.
                                                       
                                                              Hiekkapuuhia puistossa.

                                                                Lauantaina tehtiin keihäitä.


                                                                 Haketta levittämässä.
                                                     
                                                          Pojilla on hyvä meininki.
                                                         





Puistossa sai lopuksi leikkiä.
 
Tässä olemme kekri-tapahtumassa.
Vihanneksia maistelemassa.